Besparen met zonnepanelen

/Besparen met zonnepanelen
Besparen met zonnepanelen2018-04-18T13:05:46+00:00

Hoeveel kunt u besparen met zonnepanelen?

 

Hoeveel kunt u besparen met zonnepanelen?

De voornaamste reden waarom mensen zonnepanelen laten plaatsen, is om geld te besparen op de energierekening. Door uw eigen stroom op te wekken bent u niet meer afhankelijk van de energieleverancier. Hierdoor bespaart u honderden euro’s per jaar.

Hoeveel u precies bespaart met zonnepanelen hangt af van meerdere factoren. Allereerst natuurlijk het aantal panelen. Maar ook de oriëntatie en hoeveelheid schaduw heeft hier invloed op. Daarnaast is er ook verschil in de efficiëntie van zonnepanelen. Sommige panelen kunnen meer energie opwekken dan andere.

Wat kosten zonnepanelen?

De prijs die u betaalt voor een zonnepaneleninstallatie is wederom afhankelijk van het aantal panelen. Maar ook factoren als het soort paneel, welke installateur u kiest en overige specifieke wensen hebben invloed op de kosten van zonnepanelen. Gemiddeld kost een zonnepaneleninstallatie €3.000 tot €6.000.

Maar als u echt benieuwd bent naar de kosten, dan kunt u het beste gratis en vrijblijvend zonnepanelenoffertes aanvragen. Zo ontdekt u wat een zonnepaneleninstallatie kost voor uw woning die geheel aan uw wensen voldoet.

 Klik hier om een gratis adviesgesprek aan te vragen.

Langskomen?

Natuurlijk! De koffie staat altijd klaar. U kunt ons vinden op het industrieterrein de Zwette in Leeuwarden.

AddSolar
Jacob Catsplein 1
8913 CS Leeuwarden

Telefoonnummer: 085 065 46 25