BTW regeling2018-07-16T11:09:12+00:00

U verwacht de beste kwaliteit

Als moderne consument weet u precies wat u wilt. U wilt namelijk de beste kwaliteit die er voor uw geld te koop is. Wij van AddSolar begrijpen dat volledig. Daarnaast weten wij ook dat deze kwaliteit van veel meer afhangt dan het merk panelen dat u kiest. De mannier waarop de panelen worden aangesloten, de omvormer en de manier waarop deze wordt gebruikt spelen allemaal mee.

Wij geloven dat het niet mogelijk is om enkel en alleen op basis van een satellietfoto een goede inschatting te maken. We kiezen er daarom altijd voor om bij u langs te komen en ter plaatse het dak te inspecteren. We nemen dan gelijk een kijkje in de meterkast en pakken de jaarnota van uw energieleverancier erbij. Alleen zo kunnen we een volledig kwaliteitsadvies geven.

We snappen ook dat de prijs voor u belangrijk is. U wilt waar voor uw geld. Daarom doen we dit allemaal kosteloos. We dagen u uit om bij ons een offerte op te vragen en deze te vergelijken. Wij willen graag dat u het verschil ervaart en zo bewust kiest voor waar wij voor staan. Wat uw reden voor zonnepanelen ook is…

BTW regeling

Met de dalende rente op spaarrekeningen en de huidige inflatie is het interessanter dan ooit om naar zonnepanelen te kijken. Voor veel van onze klanten is de voornaamste reden voor de aanschaf van zonnepanelen het financieel voordeel. BTW terugvragen op uw zonnepanelen maakt een groot verschil op de terugverdientijd. Op websites zoals hiernaast in de video wordt hier meer uitleg over gegeven. Hoewel wij geen financieel- of belasting adviseur zijn komt de BTW regeling ook aan bod tijdens ons offerte proces. Wij begeleiden u hierin en sturen u zondig in de juiste richting.

Vraag vandaag nog een offerte aan en ervaar het verschil!

Contact