skip to Main Content

Gefeliciteerd met uw nieuwe woning!

Door de huidige energieprijzen is het installeren van zonnepanelen op je huis nog aantrekkelijker geworden.
Zodra de zonnepanelen zijn geïnstalleerd, wekken ze gratis elektriciteit op uit zonlicht. Dit betekent dat je minder afhankelijk bent van energieleveranciers en mogelijk je energierekening aanzienlijk kunt verlagen. Het installeren van zonnepanelen kan een waardevolle investering zijn voor je huis.

Waar wacht je nog op?!

Watt moet ik allemaal weten?

Voordat u zonnepanelen koopt, zijn er een paar belangrijke dingen waar u aan moet denken en informatie die u moet weten:

  1. Energieverbruik: Het is belangrijk om inzicht te hebben in uw huidige energieverbruik. Bekijk de energierekeningen van de afgelopen paar jaar om een idee te krijgen van uw gemiddelde maandelijkse energieverbruik. Dit zal u helpen bepalen hoeveel zonnepanelen je nodig hebt om aan een deel of het geheel van je energiebehoefte te voldoen.
  2. Dakgeschiktheid: Controleer of uw dak geschikt is voor de installatie van zonnepanelen. Het ideale dak is meestal schuin, naar het zuiden gericht en heeft voldoende ruimte zonder obstructies zoals schoorstenen of bomen die de zonnestraling kunnen blokkeren. Het dak moet ook structureel in goede staat zijn om het gewicht van de zonnepanelen te kunnen dragen.
  3. Het is belangrijk om een gedegen kosten-batenanalyse uit te voeren om te beoordelen of zonnepanelen financieel haalbaar zijn voor u. Denk hierbij aan de initiële kosten voor de aanschaf, de verwachte besparingen op uw energierekening en eventuele beschikbare subsidies of stimuleringsmaatregelen. Vergeet niet om ook de terugverdientijd van uw investering in overweging te nemen.

Watt kan ik van Add Solar verwachten?

Wij komen eerst langs om kennis te maken en samen met jou de situatie te bekijken. Wat zijn je wensen en waar moeten we rekening mee houden. Samen maken we een plan! 

Wij komen eerst langs om kennis te maken en samen met jou de situatie te bekijken. Wat zijn je wensen en waar moeten we rekening mee houden. Samen maken we een plan! 

Kennismaken

Wij komen eerst langs om kennis te maken en samen met jou de situatie te bekijken. Wat zijn je wensen en waar moeten we rekening mee houden. Samen maken we een plan! 

Offerte en legplan

Hierna ontwerpen we met onze software een opbrengstberekening. Dit doen we aan de hand van vele factoren zoals zoninstraling, AHN hoogtedata en klimaatgegevens van het KNMI. Hier komt jouw gegarandeerde opbrengst uit.

Nazorg

Na de montage van het zonnesysteem stoppen we niet. We verbinden de omvormer middels een internetverbinding aan ons portal en monitoren uw systeem actief. Bij storingen en afwijkingen ontvangen we een melding en reageren we hier op. Meestal kunnen we de storingen op afstand uitlezen en oplossen. Wilt u dat we één keer per jaar langskomen voor onderhoud? Sluit dan één van onze onderhoudscontracten af! Klik hier voor de prijzen

Alles inclusief.
Bij de aanschaf van zonnepanelen gaat het niet alleen om de prijs van de pv-panelen zelf. Er komen ook kosten bij voor de omvormer, de bekabeling en de installatie. Mogelijk zijn er ook kosten voor een elektricien of voor het plaatsen van een extra groep in jouw meterkast. In de prijzen van AddSolar zijn al deze bijkomende kostenposten inbegrepen. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

ontdek de plus van

Altijd eerst een vrijblijvende kennismaking
Alleen de beste kwaliteit zonnepanelen en omvormers
Persoonlijke aanpak met Friese mentaliteit
3 jaar garantie op montage, 25 jaar vermogensgarantie

Kwaliteit en openheid is voor ons vanzelfsprekend. Bekijk alle pluspunten van

goed onderhoud zorgt voor maximaal rendement

Voor een vast bedrag per maand komen wij jaarlijks uitgebreid onderhoud verrichten. Zo ben je verzekerd van een maximale opbrengst.

Wij monitoren 24/7 je opbrengst en grijpen in waar nodig
Technische checkup voor omvormers, panelen en optimizers
Meer over onze nazorg

“Zonder goed onderhoud brengen zonnepanelen minder op”

huisje
0
Daken voorzien van panelen
panelen
0kwh
Gemiddelde opbrengst per dak
spaarpot
0
Gemiddelde besparing per jaar voor onze klanten

Nauwkeurig bijhouden wat je panelen
iedere dag opbrengen

Een fluitje van een cent met onze app!

Back To Top