skip to Main Content

Uw installatie dient aangemeld te worden bij energieleveren.nl

In dit overzicht vindt u de gegevens van door ons gebruikte zonnepanelen en omvormers zodat u het formulier zelf kunt invullen!

AC- of uitgangsvermogen in KWH

Heeft u een Growatt omvormer? dan kunt u het AC- of uitgangsvermogen vinden in de offerte! Bij een Growatt omvormer wordt een bepaald type aangegeven. ( bijvoorbeeld 3600TLX ) Hierbij is 3600 het uitgangsvermogen van de omvormer.

Maakt u gebruik van Enphase micro omvormers? Dan moet u het AC- of uitgangsvermogen zelf berekenen. Addsolar maakt gebruik van 4 soorten Enphase micro omvormers. De IQ7 plus, de IQ7 A, de IQ8 plus en de IQ8 M

  • IQ7 plus: Aantal gemonteerde panelen x 295.
  • IQ7 A: Aantal gemonteerde panelen x 350.
  • IQ8 plus: Aantal gemonteerde panelen x 300.
  • IQ8 M: Aantal gemonteerde panelen x 330.

u krijgt na deze berekening een uitgangsvermogen in Wh. Dit moet u nog even omzetten in KWh. Bijvoorbeeld 2360 Wh wordt 2.36 KWh

Vermogen per zonnepaneel in Wattpiek (WP)

Het vermogen per zonnepaneel kunt u ook in de offerte terugvinden. Dit staat in de meeste gevallen naast het merk van het zonnepaneel. Hieronder kunt u het aantal wattpiek vinden van de door ons meest gebruikte zonnepanelen:

  • Solarday 410: 410 WP
  • Longi 405 full black: 405 WP
  • Longi 495: 495Wp
  • AEG 365: 365 WP

Hierna wordt het totaalvermogen automatisch voor u berekend!

Merk omvormer

Wij maken voornamelijk gebruik van 2 merken omvormers. Heeft u een serie geschakeld systeem dan is dit Growatt. Heeft u een parallel geschakeld systeem dan is dit Enphase.

Type omvormer

Growatt

Voor de Growatt omvormers kunt u het type in de offerte teruglezen.

Enphase

Voor Enphase ligt het iets anders. Als u de IQ7 plus invoert krijgt u twee opties. U mag de bovenste aanklikken. voor de IQ7 A geld hetzelfde. Addsolar biedt sinds kort ook de nieuwe IQ8 serie aan. Omdat deze serie vrij nieuw is staan de IQ8 plus en de IQ8 M nog niet bij de aangeboden opties. U kunt uw IQ8 omvormer toch toevoegen door bij de opties helemaal naar onder te scrollen. Onder aan staat de optie ”anders”. Als u deze aanklikt kunt u zelf de IQ8 plus of de IQ8 M toevoegen.

Back To Top