skip to Main Content

Wij dragen graag ons steentje bij.

Wij als Addsolar vinden sporten essentieel in onze maatschappij. Daarom sponsoren wij verschillende sportieve doeleinden.

Indy Veltman - de toekomst van turnen

‘ Ik heb een droom, een hele grote droom..’

‘Mijn naam is Indy Veltman en ik ben 11 jaar oud. Al sinds ik mij kan herinneren wil ik maar 1 ding en dat is deelnemen aan de olympische spelen op het onderdeel ritmische gymnastiek. Volgens papa en mama speelde ik al met een hoepel toen ik amper kon lopen en op school liep ik met een pirouette door de gangen. Ik word zo ontzettend blij wanneer ik in de sporthal mag zijn.

Van mijn vijfde tot mijn achtste trainde ik bij OBQ in Leeuwarden en nam ik weleens deel aan talententrainingen in Utrecht. Daar ontmoette ik mijn huidige trainster en ik wist gelijk: met haar wil ik verder trainen. Papa en mama wisten niet of het wel zou kunnen, aangezien ik dan vier keer per week naar Alkmaar moest. Ik wilde het zo graag, dat ik het toch mocht gaan proberen. Dus toen ik naar groep 5 ging, ben ik begonnen met topsport onder leiding van Alua Bekturova. Inmiddels train ik vijf dagen per week en doe ik mee aan internationale toernooien. Ook maak ik sinds een poosje deel uit van de groep om te mogen deelnemen aan het junioren EK in Moskou in 2023. Hopelijk word ik hier voor uitgekozen.

Vanwege de trainingsstages en wedstrijden in het buitenland, is het voor mijn ouders soms financieel niet even makkelijk. Helaas zijn er vanuit de bond geen middelen beschikbaar. Sinds de zomer van 2021 word ik gesponsord door AddSolar!

Ik ben heel erg blij met de mogelijkheid die AddSolar mij geeft om mijn verhaal te doen en hun bijdrage aan mijn droom!’

Groetjes Indy Veltman

Omnivereniging SF Deinum

Addsolar heeft zijn roots in Deinum, vlakbij Leeuwarden. Een aantal van onze werknemers woont er zelfs. Sinds januari 2022 zijn wij trotse hoofdsponsor van Omnivereniging SF Deinum!

SF Deinum bestaat sinds 30 juni 2016 als fusievereniging van vier clubs, te weten DTD, S&S, Sparta’59 en TDK. De vereniging biedt voor alle leeftijdscategorie├źn veel keuzes om te sporten: Kaatsen, korfbal, voetbal, volleybal, gymnastiek en jazzdance.

Back To Top