Subbsidie aanvraag2018-07-16T09:59:59+00:00

U verwacht de beste kwaliteit

Als moderne consument weet u precies wat u wilt. U wilt namelijk de beste kwaliteit die er voor uw geld te koop is. Wij van AddSolar begrijpen dat volledig. Daarnaast weten wij ook dat deze kwaliteit van veel meer afhangt dan het merk panelen dat u kiest. De mannier waarop de panelen worden aangesloten, de omvormer en de manier waarop deze wordt gebruikt spelen allemaal mee.

Wij geloven dat het niet mogelijk is om enkel en alleen op basis van een satellietfoto een goede inschatting te maken. We kiezen er daarom altijd voor om bij u langs te komen en ter plaatse het dak te inspecteren. We nemen dan gelijk een kijkje in de meterkast en pakken de jaarnota van uw energieleverancier erbij. Alleen zo kunnen we een volledig kwaliteitsadvies geven.

We snappen ook dat de prijs voor u belangrijk is. U wilt waar voor uw geld. Daarom doen we dit allemaal kosteloos. We dagen u uit om bij ons een offerte op te vragen en deze te vergelijken. Wij willen graag dat u het verschil ervaart en zo bewust kiest voor waar wij voor staan. Wat uw reden voor zonnepanelen ook is…

RVO + SDE subsidie

Zoals zoveel nieuwe dingen kunnen termen als RVO en SDE als Abra kadabra klingen. De overheid legt het uit in de video hiernaast. Toch kan het best lastig zijn om er achter te komen voor welke subsidies u in aanmerking komt. Laat staan hoe ze moeten worden aangevraagd. Onze adviseur begeleid u van A tot Z en daar horen ook subsidies bij. Plan een keer een vrijblijvend bezoek in met een van onze adviseurs om u te laten informeren over de mogelijkheden.

Vraag vandaag nog een offerte aan en ervaar het verschil!

Contact