skip to Main Content

goede voorlichting, montage en vriendelijke service echt aan te raden, dit is hoe je als klant graag behandeld wilt worden. en dan ook nog scherpe prijzen.

Dhr Pries, Wolvega

Voor de offerte werd ik goed geïnformeerd, al snel konden ze de zonnepanelen plaatsen. Mensen zijn vakkundig en erg vriendelijk.

H. Dragtsma, Heerenveen 

 

Maandag 21 zonnepanelen laten plaatsen, wij zijn zeer tevreden…Vriendelijk personeel, en leveren knap werk af 👍🏻 Laat de zon maar schijnen 🌞 En vanmorgen vroeg werd er een heerlijke slagroomtaart gebracht, daar gaan we heerlijk van genieten!

Fam. Folkerts, Boijl

Wat een vriendelijke jongens! Allen jong maar zeer professioneel. Door onze fout hadden ze materiaal te weinig maar dit hebben ze voor ons opgehaald en niet eens doorberekend. Ik raad dit bedrijf zeker aan!

I. Ubels, Leeuwarden

“Goed contact, duidelijk, vriendelijk, snelle levering, netjes gewerkt!
Naar volle tevredenheid zijn de zonnepanelen professioneel geplaatst!”

J. van der Wal

“Het zat er zo in, had ik niet verwacht. Allemaal hartstikke goed gewerkt. Ik zal ze zeker nog een keer uitnodigen, omdat wij gaan verhuizen.”

Familie Roorda, Groningen

 

“Ik wilde al langer investeren in zonne-energie, maar kon nooit de knoop doorhakken. Het onderhoud van AddSolar via Zonnegarant heeft me over de drempel geholpen. Ik weet nu zeker dat mijn investering ook opbrengt wat er is beloofd. Het stelt me gerust dat een externe partij continu in de gaten houdt of mijn systeem wel voldoende presteert. Super!”

Familie Kobesen, Oosthem

Back To Top