skip to Main Content

Voor ons gelukkig vanzelfsprekend:

duidelijke afspraken en heldere communicatie.

Kennismaken

Wij komen eerst langs om kennis te maken en samen met jou de situatie te bekijken. Wat zijn je wensen en waar moeten we rekening mee houden. Samen maken we een plan! 

Offerte en legplan

Hierna ontwerpen we met onze software een opbrengstberekening. Dit doen we aan de hand van vele factoren zoals zoninstraling, AHN hoogtedata en klimaatgegevens van het KNMI. Hier komt jouw gegarandeerde opbrengst uit.

Nazorg

Na de montage van het zonnesysteem stoppen we niet. We verbinden de omvormer middels een internetverbinding aan ons portal en monitoren uw systeem actief. Bij storingen en afwijkingen ontvangen we een melding en reageren we hier op. Meestal kunnen we de storingen op afstand uitlezen en oplossen. Wilt u dat we één keer per jaar langskomen voor onderhoud? Sluit dan één van onze onderhoudscontracten af! Klik hier voor de prijzen

Alles inclusief.
Bij de aanschaf van zonnepanelen gaat het niet alleen om de prijs van de pv-panelen zelf. Er komen ook kosten bij voor de omvormer, de bekabeling en de installatie. Mogelijk zijn er ook kosten voor een elektricien of voor het plaatsen van een extra groep in jouw meterkast. In de prijzen van AddSolar zijn al deze bijkomende kostenposten inbegrepen. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

addSolar_koffie

Kennismaken is vrijblijvend.

Andere bedrijven maken offertes op afstand zonder de situatie in te schatten. Onze specialisten besteden aandacht aan het plan. Vrijblijvend!

addSolar_monitoring

Monitoring en onderhoud

Hier zijn uiteraard geen kosten aan verbonden. Andere bedrijven maken offertes op afstand zonder de situatie in te schatten. Onze specialisten besteden aandacht aan het plan.

0
Enthousiaste en gedreven Friese jongens

Wat is mijn terugverdientijd?
En het verschil tussen blauwe
of zwarte panelen?

Back To Top