skip to Main Content

Verdien geld met je dak

Compleet stappenplan voor de overstap op zakelijke zonne-energie
Alles over fiscale voordelen en subsidies
Ontdek hoeveel je bespaart en verdient

Een uitstekende investering

AddSolar is specialist in het leveren en installeren van grootschalige zonnepanelensystemen voor bedrijven. Jouw onderneming profiteert van een totaalconcept, waardoor je zelf geen omkijken hebt naar de zonnepanelen. Alle facetten van de investering worden meegenomen in het plan voor jouw onderneming. Hierdoor heb je achteraf geen onvoorziene kosten. Graag helpen we ook jouw onderneming verduurzamen.

Belangrijke aandachtspunten
Onze deskundige installateurs hebben ruime ervaring met het plaatsen van zonnepanelen op bedrijfspanden. De installateurs inspecteren (schouwing) vooraf jouw bedrijfspand. Hierdoor zijn er geen verrassingen op de dag van installatie. Bij een schouwing wordt er gelet op de volgende onderdelen:

  • Dakbelasting
  • Windbelasting
  • Schaduwwerking
  • Geschiktheid meterkast
  • Kabeltraject

De installatie wordt gegarandeerd veilig werkend opgeleverd. De installateurs waarborgen de veiligheid door te werken volgens de NEN 1010, plaatsen werkschakelaars en meten de AC- en DC-zijde van de zonne-installatie volledig door. Verder maken de installateurs gebruik van valbescherming en steigers waardoor zij zonder risico werkzaam zijn op het dak.

Voor bedrijven gelden er verschillende fiscale regelingen en subsidies welke het investeren in zonnepanelen extra interessant maken. Voor het MKB zijn de Energie Investeringsaftrek en de Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek interessant. Voor bedrijven met een grootzakelijke aansluiting (> 3x80a) is de SDE+ subsidie een zeer interessante stimuleringsregeling voor zonnepanelen. Er zijn daarnaast nog verschillende subsidies voor zonnepanelen beschikbaar waaronder:

  • Energie investeringsaftrek
  • Kleinschalgheidsinvesteringsaftrek
  • Stichting Duurzame Energieproductie (SDE+)
  • Subsidieregeling energiemaatregelen sportclubs

In een persoonlijk gesprek vertellen we je graag meer over de fiscale mogelijkheden.

Veel gestelde vragen

Hoe zit het met de bekabeling en de omvormer?

De zonnepanelen worden aangesloten op de omvormer. Die omvormer kan op zolder geplaatst worden, maar het beste is om deze in een goed geventileerde ruimte te hangen. De omvormer moet zelf namelijk ook koelen. Hoe beter de koeling, hoe hoger…

read more

Krijg ik garantie op de montage?

Wij van AddSolar geven 3 jaar garantie op de montage en 25 jaar garantie op de opbrengst van de zonnepanelen. Zonnepanelen gaan het langst mee door ze zo goed mogelijk te onderhouden. Bekijk hier onze  onderhoudspakketten.

read more

Moet mijn energiemeter vervangen worden?

Indien u een meter heeft die niet kan terugleveren, dan zult u een nieuwe (slimme) meter moeten aanvragen bij uw netbeheerder. Vaak wordt deze kosteloos geplaatst, in sommige gevallen worden er wel kosten in rekening gebracht. Heeft u een analoge…

read more

“De zonnestroominstallatie functioneert precies zoals we hadden gepland!”

de Staat van Creatie, Leeuwarden

addSolar_koffie

Kennismaken is vrijblijvend.

Andere bedrijven maken offertes op afstand zonder de situatie in te schatten. Onze specialisten besteden aandacht aan het plan. Vrijblijvend!

addSolar_monitoring

Monitoring en onderhoud

Hier zijn uiteraard geen kosten aan verbonden. Andere bedrijven maken offertes op afstand zonder de situatie in te schatten. Onze specialisten besteden aandacht aan het plan.

Back To Top