Loading...
Zonnepanelen2018-10-23T09:37:10+00:00

U verwacht de beste kwaliteit

Als moderne consument weet u precies wat u wilt. U wilt namelijk de beste kwaliteit die er voor uw geld te koop is. Wij van AddSolar begrijpen dat volledig. Daarnaast weten wij ook dat deze kwaliteit van veel meer afhangt dan het merk panelen dat u kiest. De mannier waarop de panelen worden aangesloten, de omvormer en de manier waarop deze wordt gebruikt spelen allemaal mee.

Wij geloven dat het niet mogelijk is om enkel en alleen op basis van een satellietfoto een goede inschatting te maken. We kiezen er daarom altijd voor om bij u langs te komen en ter plaatse het dak te inspecteren. We nemen dan gelijk een kijkje in de meterkast en pakken de jaarnota van uw energieleverancier erbij. Alleen zo kunnen we een volledig kwaliteitsadvies geven.

We snappen ook dat de prijs voor u belangrijk is. U wilt waar voor uw geld. Daarom doen we dit allemaal kosteloos. We dagen u uit om bij ons een offerte op te vragen en deze te vergelijken. Wij willen graag dat u het verschil ervaart en zo bewust kiest voor waar wij voor staan. Wat uw reden voor zonnepanelen ook is…

2030 volgens Eneco

Wij hebben een samenwerking met bijna iedere energieleverancier. Dit is belangrijk voor het maken van een eerlijke offerte. Iedere leverancier heeft een eigen visie op de toekomst en de keuze voor een leverancier gaat dan ook verder dan alleen de prijs.

Onze adviseur kan u alles vertellen over de invloed van uw energieleverancier op milieu, terugverdientijd en u persoonlijke voorkeur. Naast energielevering is het ook belangrijk om alvast na te denken over uw energie verbruik. Koopt u volgend jaar een nieuwe wasmachine met minder verbruik of gaat u juist van het gas af? Dan heeft dit effect op het aantal panelen dat u nodig heeft. Onze adviseur geeft u een eerlijk advies.

Vraag vandaag nog een offerte aan en ervaar het verschil!

Contact